Online Szolgáltatások

Hogy működik az online jogi tanácsadás? Miért jó ez? Miért kell ezért fizetni? Ugyanolyan hatékony, mint a személyes találkozó az ügyvédi irodában? Önnek időt, energiát, a napja átszervezését, esetlegesen szabadnap igénybevételét, a gyerekekhez felügyelet megszervezését, utazási költségeket takarítunk meg. Fogalmazza meg, írja le egy e-mailben jogi problémáját, és az eljáró ügyvéd legjobb tudása szerint megválaszolja kérdéseit, ellátja Önt a további döntések meghozásához szükséges jogi tanáccsal.
Dr. Barna Gabriella egyéni ügyvéd Iroda címe: 1137 Budapest, Pozsonyi út 53-55. Nyilvántartó kamara: Budapesti Ügyvédi Kamara Kamarai nyilvántartási szám: 36057175 Adószám: 71616942-1-25
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
© Az oldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. 2018 –  | Minden jog fenntartva! A drbarnagabriella.hu honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába ( KASZ: 36057175) bejegyzett  Dr. Barna Gabriella ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, “Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól” szóló szabályzata tartalmazza.