Dr. Barna Gabriella

Egyezség párti ügyvéd

Több évtizedes vidéki pályafutásom alatt – a büntető jogon kívül – szinte mindennel foglalkoztam.

Eljártam késhegyig menő perekben, de készítettem megfilmesítési szerződést is. Vannak olyan típusú ügyek, amelyek kezdő ügyvéd koromtól kezdve folyamatosan rám találnak, amelyekkel eddigi ügyvédi működésem során „százszámra” foglalkoztam. Öröklési jogi perek; bonyolult – ingatlan tulajdonjogával kapcsolatos perek; baleseti kártérítések; családjogi, elsősorban házassági, házassági vagyonjogi ügyek, gyermekelhelyezések!

Ezek az én szakterületeim, emberileg és ügyvédként is az ilyen jellegű ügyekben tudok leginkább közreműködni a jogi megoldás megkeresésében! Peres és peren kívüli  képviselet a polgári jog valamennyi területén.

Ha úgy érzi, hogy segítségére lehetek, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Miért válasszon engem?

Az emberre, az emberi problémákra figyelek.

Személyesen járok el minden ügyben!

Ügyeim 96%-a sikeresen zárul!

Hogyan dolgozunk az ügyén?

Jogszabályok betartása.

Öszinte kommunikáció!

Elközelezett érdekképvislet!

{
Nem félek a „harctól”, a tárgyalóteremben történő megmérettetéstől, bizonyos vagyok azonban abban, hogy a jogvitákat meg kell próbálni peren kívül elrendezni.

– Dr. Barna Gabriella

Dr. Barna Gabriella egyéni ügyvéd
Iroda címe: 1137 Budapest, Pozsonyi út 53-55.
Nyilvántartó kamara: Budapesti Ügyvédi Kamara
Kamarai nyilvántartási szám: 36057175
Adószám: 71616942-1-25
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

© Az oldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.
2018 –  | Minden jog fenntartva!

A drbarnagabriella.hu honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába ( KASZ: 36057175) bejegyzett  Dr. Barna Gabriella ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, “Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól” szóló szabályzata tartalmazza.