Szakterületek

Családjog

Házasság? Család? Gyerekek? Problémák? Amikor betelt a pohár! Emberi sorsok, „életek” forognak kockán. Ezek azok az ügyek, amelyekkel közvetlenül vagy közvetve, de valamilyen formában már mindenki találkozott. Amelyekkel kapcsolatban a laikusoknak is van egy-két jó tanácsa. .

Társasági jog

Társasági jog, gazdasági társaságok működéséhez kapcsolódó jogi feladatok ellátása Cégalapítás, átalakulás, szétválás, végelszámolás. Társasági szakjogászként, a gazdasági társaságok működésével kapcsolatos valamennyi ügy komplett bonyolítását el tudom vállalni, az alapítástól a megszűnésig terjedően! .

Tulajdonjog

Tulajdonjog Lakás, nyaraló, telek, földbirtok? Adjuk, vesszük, osztjuk, védjük? Tulajdonosváltás, birtokvita?

Öröklés

Végrendelet: a halál esetére szóló okiratok érvényességét a jogszabályok olyan formai követelményekhez kötik, amelyek hiánya az okirat érvénytelenségéhez vezethet.

Kártérítés

Sérelem? Vagyoni hátrány? „Aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni.”

Szerződések

Szerződések készítése, szerződés tervezetek véleményezése, meglévő szerződések módosítása a mindennapi élet és a gazdasági élet minden területén!

Büntetőjog

A büntetőjog területén nem rendelkezem szakmai jártassággal, ezért, felelősen nem tudok képviseletet vállalni. Ügyfeleim érdekében azonban munkakapcsolatban állok olyan kollégákkal, akik kimagasló szakmai színvonalon el tudják látni a képviseletet.

Dr. Barna Gabriella egyéni ügyvéd
Iroda címe: 1137 Budapest, Pozsonyi út 53-55.
Nyilvántartó kamara: Budapesti Ügyvédi Kamara
Kamarai nyilvántartási szám: 36057175
Adószám: 71616942-1-25
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

© Az oldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.
2018 –  | Minden jog fenntartva!

A drbarnagabriella.hu honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába ( KASZ: 36057175) bejegyzett  Dr. Barna Gabriella ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, “Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól” szóló szabályzata tartalmazza.